Kuşaklar Oyunla Buluşuyor!..

Okulumuz öğretmenlerinden Nihal Gökçe'nin kuruculuğunu üstlendiği "Kuşaklar Oyunla Buluşuyor" e-twinning projesiyle  "Sokak oyunlarını dahi bilmezler" denilen, sosyalleşmenin çok az olduğu,daha çok tüketici olmaya meyilli ama bilgiyi hızlı işleme ve kendi kendini yönlendirebilme becerilerinin yüksek olduğu teknolojinin kucağına doğan "Z kuşağı"nı, aile yapılarının zorlu süreçten geçtiği dönemlerde kendi kendine yetebilen becerikli,sabırlı ve çalışmayı seven "X kuşağı" nın oyun ve oyuncakları ile ortak paylaşım oluşturarak,eğlenerek üretmelerini planlıyoruz. Zengin bir medeniyet birikimi olan Anadolu'nun kültürüyle harmanlanmış geleneksel oyunları gün yüzüne çıkararak, gelecek nesillere kültür aktarımı yapmayı aynı zamanda 3-7 yaş arası çocukların üretkenlik, sosyallik, yaratıcılık, liderlik ve işbirlikçilik gibi bir çok alanda gelişimlerini desteklemeyi düşünüyoruz.

HEDEFLERİMİZ

-Erken çocukluk döneminde eğlenerek öğrenmelerini çok boyutlu olarak gerçekleşmesini sağlamak

-İletişim becerilerini geliştirmek

-Liderlik ve işbirlikçi özelliklerinin gelişimini sağlamak