Tarihçe

     Okulumuz 500 m² bina alanı, 700 m² bahçe ve oyun alanı olmak üzere toplam 1200 m²lik bir alana sahip olup; Milli Eğitim Bakanlığı Okul Öncesi Genel Müdürlüğü'nün Yıldız Tipi Projesinin son örneklerinden 2 katlı olarak inşa edilmiş ve 2005 yılında  Melikşah Anaokulu adıyla açılmış bağımsız anaokuludur.

     1.katta 6 derslik, 1 rehberlik odası, 2 idari oda, 1 çok amaçlı salon, kız ve erkek öğrenci lavaboları, zemin katta ise; yemekhane, mescit, stem atölyesi,mutfak, kazan dairesi ve depo; okul bahçesinde sınıflara ait hobi bahçeleri, oyun parkı, basketbol sahası ve trafik oyun alanı bulunmaktadır.

      Okulumuzda; 5 yardımcı personel, 12 okul öncesi öğretmeni, 1 rehber öğretmen, 1 müdür yardımcısı ve 1 müdür bulunmaktadır.

     Okulumuz, 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı öğrenci mevcudu 156 olup; Beyaz Bayrak (Temiz Okul) , Gök Bayrak, Beslenme Dostu Okul (Sağlıklı Beslenme), Eko Okul (Çevre Eğitimi), Okulum Temiz ve eTwinning School sertifikalarına sahip SEDEP Proje okuludur.

     Okulumuz, 36-68 aylık çocukların eğitimi için hizmet vermektedir.

     Okulumuz veli, öğretmen ve idarecileri mükemmel bir uyum ve bütünlük içerisinde hareket ederek; büyük başarılara imza atacaklarına inandığımız  geleceğin büyüklerini yetiştirmek için var güçleriyle çalışmaktadırlar.

 



Yazdır

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin



  Beğen | 2  kişi beğendi