STOP (SÜRDÜRÜLEBİLİR TEMİZ OKUL PROJESİ)

STOP (Sürdürülebilir Temiz Okul Projesi)
Çevre kirliliğine STOP  harekete geçmenin tam zamanı ! diyerek başladığımız etwinning projemiz Tomris Berrin Dikmen koordinatörlüğünde, Aytül Ok öğretmenle birlikte çalışmaların yapıldığı  5 h ve 5 g sınıfı öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşmektedir.
Projemiz; insanoğlunun yaşadığı çevreye verdiği zararları fark etmesi , bunun için çözüm yolları araması , harekete geçerek bu olumsuz etkilerin en aza indirilmesini sağlamayı hedeflemektedir. Çevre bilincinin küçük yaşta edinilmesi gereklidir. Bunun için Konya Selçuklu 'da İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün de iş birliği ile çevre kirliliği ve geri dönüşüm konularında İlçemizde bulunan okullarda bir sinerji oluşturarak öğrencilerimize çevre bilincinin aşılanarak içinde yaşamakta olduğumuz bu çevre için hepimizin sorumlulukları olduğu bilincinin kazandırılması amaçlanmaktadır. Bu proje sayesinde okullarımızdan başlayarak tüm çevremizde çevre kirliliği ile mücadele edecek , geri dönüşüme daha fazla önem vererek ön plana çıkaracağız.

22-11-2019