EKRANLA DEĞİL AKRANINLA OYNA

EKRANLA DEĞİL AKRANINLA OYNA!..

Okul Rehber Öğretmen ve Psikolojik Danışmanımız Fatma Kevser ŞAHİN' in kuruculuğunu üstlendiği, Okul Müdür Yardımcımız Yonca TOPAL' ın da üyesi olduğu, farklı il ve farklı okullardan 10 öğretmenimizle yürütülen Ekranla Değil Akranla Oyna e twinning projemizde çalışmalarımıza başladık...

Hedeflerimiz;

1.Teknolojinin doğru kullanımı konusunda öğrencilerimizi ve ailelerini bilinçlendirmek. 2. Aile içinde öğrencilerimizin ve ebeveynlerinin ekran kullanım alışkanlıklarını gözden geçirmelerini sağlamak. 3. Öğrencilerimizin sanal oyunlar yerine gerçek hayatta arkadaşlarıyla oyun oynamalarını sağlamak. 4. Öğrencilerimizi ilgi ve yeteneklerine uygun sosyal, sportif, kültürel ve sanatsal faaliyetlere yönlendirmek. 5. Öğrencilerimizin yaratıcı düşünme becerilerini geliştirmelerine yardımcı olmak. 6. Küçük yaşlarda ekran bağımlılığı oluşan; sonrasında Dil ve Konuşma Güçlüğü ile Atipik otizm...vb rahatsızlık belirtileri gösteren öğrencilerimizin olumlu yönde ilerleme göstermelerini sağlamak. 7. Öğrencilerimizin sanal ortamda yabancı kişilerle iletişim kurmalarını ve onları model almalarını engellemek. 8. Yaşamı seven, bilinçli ve duyarlı yarının büyüklerini yetiştirmek.

Projemizi; okul idaremiz, öğretmen ,öğrenci ve velilerimizin desteği ile hayata geçirerek hedeflerimize ulaşmak istiyoruz.. Proje çalışmaları için öğretmenlerimize şimdiden kolaylıklar diliyoruz.

 

06-04-2022

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 07-05-202207-05-202207-05-2022

                               

 

 

 

 

 

 

 

 

PROJE YAYGINLAŞTIRMA FİNAL MOZAĞİMİZ BAĞLANTISI ( lütfen linki tıklayınız)

https://mosaically.com/photomosaic/f9099e57-8067-490b-92dd-859f7c7a50a8             

   

PROJE DEĞERLENDİRME RAPORUMUZ tıklayınız



Yazdır

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin



  Beğen | 2  kişi beğendi